Uitleg over het merk Philips

Philips is een merk dat al jarenlang erg bekend is. Ken je Koninklijke Philips N.V. al? Deze onderneming staat bekend om een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. Het is gericht op de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door gebruik te maken van tijdige innovaties. Philips integreert technologie├źn en design in op de mens gerichte oplossing.

Het bedrijf Philips streeft er naar om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door de gezondheid en het welzijn centraal te stellen.

Duurzaamheid staat bij Philips centraal. Er wordt gewerkt met groene producten. Philips maakt het mogelijk om energie te besparen en de effecten van klimaatverandering te beperken. Er wordt ook alles gedaan een recycling. De producten die worden ontworpen, kunnen ook worden gerecycled. Ook effici├źnt energieverbruik staat bij Philips centraal. De aanpak van klimaatverandering wordt door Philips gezien als een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Door gebruik te maken van EcoVision 5 bij Philips wordt bij alle bedrijfsonderdelen de lat hoger gelegd, dit ten aanzien van de duurzaamheid en de bijbehorende ambities. Het gaat verder dan alleen de milieueffecten van de activiteiten waar Philips zich op richt.

Spaarlampen worden door Philips zeker aanbevolen. Je kunt nu zelf ontdekken hoe eenvoudig kleine veranderingen bijdragen aan een beter milieu. Het heeft allemaal een groot effect als we ons hier allemaal voor inzetten en dat probeert Philips aan iedereen over te dragen. Doe je ook mee en kies je voor de spaarlampen van Philips voor een beter milieu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>